Tävlings-tips!

Hej på er! Har en riktigt seg-dag idag. Gick upp vid nio, promenerade hunden och bloggade lite. Vid tolv käkade jag resten av pizzan, en stund efter gick jag och hunden upp i sängen och låg där till två. Men det är ju faktisk det man borde  göra på helgerna, ta det lungt och slappna av, alltså. Nu har jag gjort iordning en kladdkaka som snart ät klar. MUMS! Ni borde prova att riva över lite nougat när kakan är nygräddad så att det smälter sådär härligt. Jag lovar er att det är hur gott som helst!

kl 16 är det sammandrag från Gbg horseshow = måste se. Sedan ska jag ut till min lille Merano. Tror jag har kommit på en lösning på sadel-problemen. Jag säljer den nya stubben hoppsadeln och köper en Jenssen som formar sej efter hästen och blablabla. Blir fin-fint, skulle jag tro(Y) 

I morse när jag gjorde mitt dagliga besök på Elin Klings blogg (www.kanal5.se/stylebykling) fick jag se att hon lottar ut paris Hiltons superfrächa parfym Heiress + lotion. Det ända man behöver göra är att mejla in bild på en speciell outfit. Jag plockade genast ihop lite kläder och gick ut för att fota. Såhär blev resultatet, speciellt var grejen.. Drog på mej:

Fodral, Aa.
Kjol, H&M
Äppleväska, Ateljé Hemmagjort.
Sko, Indiska.

image289



Nu ska jag njuta av min nougatprydda kladdkaka!

image290

Kommentarer
Postat av: jenny

fin outfit :)

2008-04-26 @ 16:51:36
URL: http://jnyyy.blogg.se
Postat av: Sara

köpte inget.

2008-04-26 @ 17:14:44
URL: http://hanssonsara.blogg.se
Postat av: Marielle

Hoppas du vinner! Outfiten var supersnygg. Älskar
kjolen!

2008-04-26 @ 17:19:06
URL: http://maajzyy.blogg.se
Postat av: sandra

Vilken fin outfit!!

2008-04-26 @ 18:27:23
URL: http://froggie.blogg.se
Postat av: Micha

Svar: Ja, lite läskigt faktiskt, tycker jag med. Det var en kväll, solen hade gått ner i alla fall. Som jag skrev är den tagen för några dagar sedan.. =P

2008-04-26 @ 19:46:02
URL: http://eyeofstone.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0